x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Chirica, accident grav la Iași, sâmbătă seara. Primarul a rămas internat la Spitalul Sfântul Spiridon

Mihai Chirica, accident grav la Iași, sâmbătă seara. Primarul a rămas internat la Spitalul Sfântul Spiridon

07 Mar 2020   •   23:47
Mihai Chirica, accident grav la Iași, sâmbătă seara. Primarul a rămas internat la Spitalul Sfântul Spiridon
Sursa foto: Captura Video

UPDATE Primarul Iașului rămâne internat la Spitalul Sfântul Spiridon, acolo unde a fost dus pentru investigații în urma accidentului rutier în care a fost implicat. Și celălalt șofer și pasagera din mașina pe care o conducea acesta au rămas la spital.

Atât Mihai Chirica, cât și cei doi tineri care se aflau în cea de-a doua mașină implicată în accident au fost transportați sâmbătă noapte la Spitalul Sfântul Spiridon pentru investigații.
"Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a preluat unul dintre conducătorii auto, cel de 45 de ani și pasagera din dreapta față din cealaltă mașină, o tânără de 19 ani. Echipajul de prim ajutor a preluat șoferul de 22 de ani. Toți erau conștienți, prezintă contuzii minore, sunt stabili", a declarat presei Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.
Primarul Iașului rămâne internat, la fel și cel de-al doilea șofer și pasagera din mașina sa. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul. Potrivit unor surse, au fost deja preluate imaginile de pe camerele de supraveghere din intersecție.
"Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iași

Stire initiala Primarul Iașului, Mihai Chirica, a avut accident, sâmbătă seara, într-o intersecție din oraș. Trei persoane, între care și edilul, au fost duse la spital, iar polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs într-o intersecție din orașul Iași, unde mașina primarului Mihai Chirica a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Primarul venea dinspre stadion, unde a participat la prima repriză a meciului de fotbal dintre Poli Iași și Dinamo București, câștigat de ieșeni cu scorul de 1-0.

Șoferul mașii implicate în accidentul cu primarul și o femeei, precum și Mihai Chirica au primit îngrijiri medicale și au fost duși la spital cu echipaje SMURD.

„A spus că eu am trecut pe roșu, el era pe verde și m-a luat. Pe camere s-a văzut. Nu am ce să zic. A zis că el a trecut pe verde, eu eram pe roșu”, a spus șoferul implicat în accidentul cu primarul Chirica.

Mihai Chirica nu a făcut declarații.

Polițiștii rutieri sunt la locul accidentului și urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul rutier.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ.

Biroul Politic Județean al PNL Iași a votat, sâmbătă, candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iașului. Fostul social-democrat a fost susținut de 28 de membri, trei s-au abținut și doi au votat „împotrivă”. Pentru președinția CJ Iași este susținut ministrul Mediului, Costel Alexe.

 

Sursa: Mediafax

 

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica