x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Program de relaxare pentru alesi

Program de relaxare pentru alesi

14 Apr 2004   •   00:00

Chiar daca propunerea liderului PSD Ion Solcanu de a da ieri liber senatorilor a fost respinsa de Biroul Permanent, alesii nu s-au grabit sa vina la serviciu.

Programul Senatului a fost special stabilit pentru a permite parlamentarilor sa isi revina, fara graba, din vacanta de Sarbatori. Sedinta plenului a fost programata pentru ora 15:30, asa incat senatorii sa ajunga fara graba in Bucuresti. Iar conducerea Senatului a stabilit o ordine de zi de „odihna si relaxare": doar declaratii politice, intrebari si interpelari si o motiune a PRM, intitulata „Statuia celor 13 generali unguri, care au ucis 40.000 de romani, nu are ce cauta pe teritoriul Romaniei".

Saptamana de doua zile

Spre deosebire de colegii senatori, al caror program de lucru a inceput de ieri, deputatii vor munci in aceasta saptamana doar doua zile. Biroul Permament al Camerei Deputatilor a stabilit saptamana trecuta ca alesii sa inceapa programul abia astazi. Ei vor avea un program de lucru aferent zilei de luni, deci vor incepe cu o sedinta a Biroului Permanent, urmata de intalniri ale grupurilor parlamentare, apoi lucrari in plen. Maine se vor dezbate si vota proiecte de lege tot in plen, urmand ca vineri deputatii sa plece in teritoriu. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic