x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Proiect boicotat - In defavoarea pensionarilor

Proiect boicotat - In defavoarea pensionarilor

de Dana Piciu    |    27 Iul 2007   •   00:00

Parlamentarii PC au propus in această săptămănă printr-un proiect de lege ca salariaţii să aibă posibilitatea să redirecţioneze cei 2% din impozitul pe venitul anual şi către fondul de pensii, in momentul de faţă aceşti bani putănd fi trimişi doar către ONG-uri.

Alături de acest proiect, conservatorii vor repune in discuţie, in prima parte a sesiunii parlamentare din toamnă, o altă iniţiativă legislativă a lor, cea privind infiinţarea fondului de solidaritate cu pensionarii. Proiectul nu a putut fi discutat, la finalul sesiunii trecute, in Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor, din lipsă de cvorum.

Printre cei 12 care au lipsit de la acea şedinţă s-a numărat şi deputatul liberal Dan Radu Ruşanu, a cărui declaraţie de avere dă de inţeles că nu are motiv să se găndească la oamenii nevoiaşi. Ruşanu deţine o livadă de 7,5 hectare, 18,5 hectare de teren in intravilan şi 173,5 hectare de pădure. La capitolul case, Ruşanu stă la fel de bine: trei apartamente in Bucureşti de 180, 65, respectiv 85 de metri pătraţi şi un spaţiu comercial tot in Bucureşti de 530 de metri pătraţi. Deputatul liberal are bijuterii in valoare de 13.600 euro, statuete, icoane şi tablouri cu valoarea de 11.500 euro, bustul din bronz al bunicului său care valorează 30.000 de euro, precum şi plasamente la diverse firme in valoare totală de 4,126 miliarde de lei.
Â

×
Subiecte în articol: politic