x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Propunere PSD+PUR - Nastase, in cinci dezbateri televizate

Propunere PSD+PUR - Nastase, in cinci dezbateri televizate

29 Oct 2004   •   00:00

Uniunea Nationala PSD + PUR doreste ca, inainte de turul intai al alegerilor prezidentiale, Adrian Nastase sa participe la trei confruntari televizate cu contracandidatii sai - la 12, 19 si 26 noiembrie - si la doua astfel de dezbateri inainte de turul al doilea, la 3 si 10 decembrie.

SILVIU SERGIU

"Am ales zilele de vineri pentru ca sunt zilele cu cea mai mare audienta", a explicat ieri directorul de campanie al Uniunii, Dan Nica, care a precizat ca aceste confruntari vor fi transmise simultan de posturile tv care vor dori acest lucru.

SLOGANE. In plus, Uniunea PSD+PUR si-a stabilit sloganele cu care va intra in campania electorala. Astfel, Adrian Nastase va avea drept slogan "Faptele sunt politica mea", in timp ce sloganul pentru alegerile parlamentare va fi "Impreuna pentru viitorul Romaniei".

OBIECTII. Alianta D.A. a criticat numarul de intalniri propus de PSD si calendarul de desfasurare a acestora. In opinia PNL-PD, "obsesia" PSD de "a impune" posturilor de televiziune un calendar de dezbateri releva "teama partidului de guvernamant de a deschide calea unei confruntari publice directe intre Adrian Nastase si contracandidatii sai".

×
Subiecte în articol: politic