x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD+PUR - Listele vor fi finalizate in cursul zilei de astazi

PSD+PUR - Listele vor fi finalizate in cursul zilei de astazi

28 Oct 2004   •   00:00

Uniunea Nationala PSD+PUR isi va definitiva in cursul zilei de astazi listele cu candidati pentru Parlament, urmand ca acestea sa fie depuse la birourile electorale.

Click pentru a mari imaginea
"Vom avea maine (astazi - n.r.) o sedinta pentru a finaliza aceste liste", a declarat ieri Mircea Geoana (foto), candidatul Uniunii la functia de premier, in eventualitatea in care aceasta formatiune va castiga alegerile generale. Termenul de depunere a listelor la birourile electorale municipale si judetene este 29 octombrie a.c.

ILIESCU. In alta ordine de idei, Mircea Geoana nu considera ca presedintele Ion Iliescu a facut campanie Uniunii PSD+PUR, cu ocazia bilantului prezentat de seful statului in Parlament, dupa patru ani de mandat. "Acest bilant este un gest de normalitate si respect pentru opinia publica. Domnul Iliescu a avut un discurs echilibrat si decent, inainte, repet, inainte de intrarea propriu-zisa in campania electorala. Sigur ca opozitiei nu-i convine si incearca sa acrediteze tot felul de idei", a spus Geoana. Liderul PSD a reamintit insa ca de astazi seful statului este candidat la Senat pe listele Uniunii PSD+PUR la Bucuresti. "Asta nu inseamna ca domnul Iliescu va abdica de la obligatiile constitutionale de echidistanta si neutralitate, pentru ca a dovedit respect pentru Constitutie", a adaugat Geoana. (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic