x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Bugetul acestui an aduce investiţii mai mari decât oricând

PSD: Bugetul acestui an aduce investiţii mai mari decât oricând

13 Mar 2019   •   15:40
PSD: Bugetul acestui an aduce investiţii mai mari decât oricând

Bugetul acestui an aduce investiţii "mai mari decât oricând" şi "continuă să îmbunătăţească" viaţa oamenilor, susţine Partidul Social Democrat.

"Românii din regiunea de nord-est a ţării - una dintre cele mai sărace - vor primi între 5.000 şi 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizaţie. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii şi înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinţei, despre izolarea caselor şi montarea de ferestre termopan. Este un proiect-pilot, finanţat în premieră în bugetul acestui an, care urmează să fie extins la nivelul întregii ţări. Poate părea minor, dar este esenţial pentru sănătatea şi siguranţa sanitară a comunităţilor şi, nu în ultimul rând, este şi o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului. Această iniţiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea naţională până la chestiuni care ţin de viaţa cotidiană, ilustrează modul în care guvernarea PSD înţelege ce este important pentru oameni şi vine în sprijinul lor", afirmă social-democraţii, într-o postare pe Facebook.

Potrivit PSD, după majorarea "consistentă" a salariului minim şi a pensiilor, după ce a asigurat medicilor şi profesorilor venituri mai mari şi condiţii mai bune, se va încerca acum rezolvarea unei "probleme dintotdeauna a satului românesc". "Şi nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită!", adaugă social-democraţii. AGERPRES

×
Subiecte în articol: psd buget 2019