x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD - Corneliu Iacobov, departe de excludere

PSD - Corneliu Iacobov, departe de excludere

11 Apr 2005   •   00:00

Declaratiile liderilor PSD referitoare la luarea unei decizii privind excluderea lui Corneliu Iacobov din partid raman doar vorbe in vant.

MOTIV. Excluderea lui Iacobov nu a mai fost propusa
Desi presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a anuntat saptamana trecuta ca va propune in Delegatia Permanenta de ieri excluderea lui Iacobov, acest lucru nu s-a intamplat. "Cuvantul Iacobov nu a fost pronuntat astazi (n.r. - ieri) in sedinta Delegatiei Permanente", a declarat vicepresedintele PSD, Ioan Solcanu, la sfarsitul sedintei. El a precizat ca nimeni, nici Octav Cozmanca, nici un alt membru al acestui for de conducere, nu a pus in discutie cazul lui Corneliu Iacobov. De altfel, la sedinta Delegatiei Permanente nu a fost prezent nici Viorel Hrebenciuc, lider al Organizatiei Judetene PSD Bacau, unde Iacobov este membru, organizatia care trebuie, potrivit statutului, sa ia decizia excluderii controversatului om de afaceri. Am incercat sa aflam de la Octav Cozmanca de ce a renuntat sa propuna discutarea cazului Iacobov, insa acesta nu a putut fi contactat pana la inchiderea editiei.

Joia trecuta, Octav Cozmanca declara la BBC ca va propune Delegatiei Permanente din 11 aprilie sa discute despre eventuala excludere din partid a lui Corneliu Iacobov, arestat preventiv luna trecuta in dosarul fraudelor de la RAFO Onesti. (Lavinia Dimancea)

×
Subiecte în articol: politic iacobov