x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD despre Cîțu: De atâta anti-baronism PSD, Cîțu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

PSD despre Cîțu: De atâta anti-baronism PSD, Cîțu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

01 Iul 2021   •   16:47
PSD despre Cîțu: De atâta anti-baronism PSD, Cîțu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur

Europarlamentarul PSD Dragoș Benea îl ironizează pe Florin Cîțu, despre care spune că „de atâta bronism PSD, a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur, satrapul portocaliu cu care aduce în PNL noul suflu”.

„ Ca un patefon stricat, al cărui ac s-a blocat pe aceeași partitură prăfuită, prim-ministrul Cîțu e cu în gură de dimineața până seara, dar astăzi şi-a lansat candidatura la şefia PNL în județul baronului suprem, Gheorghe Flutur - de la PD, PDL şi, iată, PNL. Acelaşi Flutur care, în 2020, împreună cu politrucul său de la SJU au umplut țara de Covid19, transformând Suceava în Lombardia României. Acelaşi Flutur care în 2005, din postura de ministru al Agriculturii, a tratat gripa aviară cu apă chioară, subminând industria avicolă din România. Acelaşi Flutur care i-a scris cu oi lui Băsescu, i-a făurit statuie de gheață lui Udrea şi l-a aşteptat pe Orban cu acordurile lui Ciprian Porumbescu, interpretate la vioară”, transmite Dragos Benea.

Eurodeputatul PSD afirmă că Gheorghe Flutur „a meşterit” Legea 247/2005 în baza căreia s-au „retrocedat” pădurile României, în aşa fel încât azi toate sunt defrişate sau în curs de defrişare.

„Îi sugerez dlui. Cîțu să abandoneze urgent cruciadele închipuite împotriva PSD şi să explice moldovenilor pe unde vor trece Carpații cu autostradă în următorii ani, există lege de 3 ani pentru Autostrada Unirii, şi cum am ajuns codaşii Europei la PNRR, pentru care România trebuie să aştepte un deznodământ mai pe la toamnă, în timp ce statele UE care şi-au făcut bine temele primesc deja prefinanțări în baza planurilor aprobate de Comisie. Dl. Cîțu, care-şi petrece ziua de muncă, joi, în campanie internă la Suceava, nu la Palatul Victoria cum ar fi normal pentru un premier, ar trebui să ofere o soluție pentru miile de şantiere PNDL care au încetinit sau sunt blocate pentru că guvernul său a întors spatele comunităților locale. Dl. Cîțu, a cărui Românie imaginară , să ne explice de ce campania de vaccinare e atât de eficientă că am ajuns, de atâta eficiență, să distrugem sau să vindem vaccinurile cumpărate pentru imunizarea compatrioților. Dl. Cîțu să renunțe la englezismele însuşite prin bălțile din Noua Zeelandă (nu impresionează pe nimeni!) şi să explice ce face, concret, guvernul PNL/USR pentru Moldova, altceva decât festivalul populist de generalități fără urmări despre autostrăzi (pe hârtie) sau bune intenții rămase doar la nivel de vorbe în vânt. De atâta anti-baronism PSD, Cîțu a ajuns să pupe poala baronului suprem Flutur, satrapul portocaliu cu care Cîțu aduce în PNL noul suflu”, conchide Benea.

×