x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO: PSD: Guvernarea Cîțu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

VIDEO: PSD: Guvernarea Cîțu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

31 Mai 2021   •   14:38
VIDEO: PSD: Guvernarea Cîțu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

Liderii social-democrații îl acuză pe Florin Cîțu că, în privința sistemului de pensii, folosește un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010 al fostului premier Emil Boc. 

Social-democrații au postat și un clip cu discursurile celor doi premieri, Florin Cîțu și Emil Boc, despre sustenabilitatea sistemului de pensii.

 

„Istoria austerității se repetă! Guvernarea Cîțu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! Politicile promovate de PNL, USR și UDMR sunt exact aceleași de acum 11 ani”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit social-democraților, Florin Cîțu are aceași mesaj ca al lui Emil Boc.

„Atac asupra bugetarilor, divizarea societății, banii publici folosiți pentru „investiții” în conturile firmelor de casă și eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîțu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: . Guvernul Cîțu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluții, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate”, se mai arată în postarea PSD.

 

×