x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD: Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

PSD: Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

30 Noi 2020   •   13:03
PSD: Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19

Social-democrații îi acuză pe președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban că „vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia”.

„Iohannis și Guvernul Orban vând românilor iluzia unui vaccin anti-COVID-19, la fel ca în primăvară, când le ofereau iluzia că vor pregăti spitalele țării de lupta cu pandemia. Românii știu însă bine ce înseamnă vizitele electorale ale lui Iohannis în centrele de vaccinare goale pentru că nu există încă un vaccin! Așa cum miile de medici din țară știu și ei la fel de bine că nici n-ar avea unde să țină un asemenea vaccin la -80 de grade”, transmit pe Facebook social-democrații.

PSD acuză Guvernul PNL că nu s-a gândit din timp să doteze sistemul sanitar cu un ”lanț de frig, vital în asemenea situații”.

„Guvernarea Orban a probat deja, în competiția pentru materiale sanitare cu țările europene, că a adus în România cele mai proaste măști, la cele mai mari prețuri. Numai ca să poată fura liberalii mai mult! Cu PNL la putere, și vaccinul va ajunge în Romania la fel: greu și în condiții necorespunzătoare”, se menționează în postarea PSD.

 

×