x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare

PSD şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare

16 Aug 2020   •   20:48
PSD şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Capitalei şi cele şase sectoare
Sursa foto: Lucian Alecu

Candidaţii PSD din Bucureşti în alegerile locale din luna septembrie au fost lansaţi, duminică seara, la eveniment fiind prezenţi preşedintele interimar al formaţiunii, Marcel Ciolacu, secretarul general interimar, Paul Stănescu, precum şi edilul general în funcţie, Gabriela Firea, care candidează pentru un nou mandat.

Au fost prezenţi, de asemenea, candidatul la Primăria Sectorului 1 - Daniel Tudorache, candidatul la Primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu, candidatul la Primăria Sectorului 3 - Aurelian Bădulescu, candidatul la Primăria Sectorului 4 - Daniel Băluţă, candidatul la Primăria Sectorului 5 - Daniel Florea şi candidatul la Primăria Sectorului 6 - Gabriel Mutu.

Gabriela Firea i-a mulțumit președintelui PSD, Marcel Ciolacu, în cadrul unei conferințe de presă prin care au fost lansați candidații PSD la primăriile de Sectoare din Capitală și subliniat o promisiune făcută de acesta după ce PSD va ajunge la guvernare. 

”Ne-ați promis că imediat după ce moțiunea va trece de Parlament și vom avea la Palatul Victoria un Guvern competent, un Guvern profesionist, ne-ați promis că vom avea în fruntea Guvernului și în fruntea Ministerului Transporturilor oameni capabili să răspundă nevoilor stringente ale Bucureștenilor. În primul rând, din cauza faptului că 70% din trafic este din cauza blocării lucrărilor la Centura Ocolitoare a Capitalei și nefinalizării magistralei de metrou Drumul Taberei și mai ales din cauza neînceperii investiției metroului de la Gara de Nord la Aeroportul Internațional Otopeni. Dvs. ne-ați promis că din respect pentru Bucureșteni veți numi un om capabil să ducă la bun sfârșit aceste proiecte pentru bucureșteni și pentru toți cei care vizitează Capitala României”, a declarat Gabriela Firea. 

×