x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

31 Iul 2021   •   15:15
PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand

Social-democrații strâng semnături, sâmbătă, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situației în care se găsește zona, cu străzi și trotuare pline de gunoaie.

Social-democrații au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primarului Clotilde Armand., deși afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, spune Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi, iar oamenii sunt profund nemulțumiți de debandada administrativă.

„Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”, a mai scris Petrescu..

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand