x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD va susţine candidatura independentului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

PSD va susţine candidatura independentului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

15 Aug 2011   •   06:33
PSD va susţine candidatura independentului Sorin Oprescu la Primăria Capitalei

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase a declarat duminica, la Valenii de Munte, ca a discutat cu membrii PSD si ca “nu sunt probleme' in ceea ce priveste sustinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat ca primar general al Capitalei.

“Eu nu am vazut in ultima perioada rezerve in a sustine candidatura lui Sorin Oprescu si sper ca el va accepta. Noi l-am sprijini si dorim sa-l sprijinim in calitate de independent, nu de membru al vreunui partid. S-a vazut clar ca el devine tinta din partea unor televiziuni, a unor partide si evident, stie si el foarte bine ca atunci cand stai pe mijlocul drumului risti sa te loveasca masinile care vin si dintr-o parte si dintr-alta. Fara indoiala, este utila candiadtura lui ca independent, oamenii vor acest lucru, a dovedit ca poate realiza proiecte pentru Bucuresti', a declarat, potrivit Realitatea TV, Adrian Nastase.

Liderusl PSD-ist a mai precizat ca in ceea ce priveste atitudinea “colegilor' de la PNL Bucuresti, “cei care la inceput aveau optiuni poate diferite, mai ales la nivelul sectorului 1, acum am vazut ca accepta si ei aceasta varianta'.

×
Subiecte în articol: psd pnl adrian nastase Sorin Oprescu