x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR acuza intimidarea alesilor umanisti din Buzau

PUR acuza intimidarea alesilor umanisti din Buzau

28 Sep 2004   •   00:00

Sefa Cancelariei presedintelui PUR, Daniela Popa, a declarat ieri ca fostul lider al filialei umaniste Buzau face presiuni asupra alesilor locali umanisti pentru a-i face sa-l urmeze la formatiunea in care s-a inscris saptamana trecuta.

DANA PICIU

"Zilnic, primarii si consilierii nostri locali ne spun ca sunt amenintati de domnul Mocanu. Acesta detine in prezent functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau si ameninta primarii ca nu vor mai primi bani de la buget nici macar pentru lucrarile deja incepute, daca nu-l urmeaza", a afirmat Daniela Popa.

INFORMATII FALSE. Ea a mai precizat ca afirmatiile vehiculate in ultimul timp referitoare la migratiile din partid sunt false. "Partidul nostru nu se destrama cum cred unii, nu pleaca organizatii cum cred altii, ci dimpotriva, ni se alatura oameni. Organizatia PUR Prahova a ramas in continuare una dintre cele mai puternice organizatii ale partidului", a mai spus Daniela Popa. Ea a anuntat ca PUR va face o surpriza la Gorj in cursul acestei saptamani si i-a atentionat pe liderii PNL-PD ca in judetele Mehedinti, Satu-Mare, Iasi sau Sibiu, alesii locali sau membri ai celor doua partide si-au exprimat dorinta de a se inscrie in Partidul Umanist.

LISTE. Listele cu numele candidatilor PUR la alegerile generale vor fi finalizate pana la sfarsitul acestei saptamani. La mijlocul saptamanii se va incheia constituirea Delegatiilor Permanente Judetene ale Uniunii Nationale PSD+PUR, dupa cum a spus sefa Cancelariei presedintelui PUR. Daniela Popa a anuntat tot ieri ca pana in prezent s-au format deja 37 de Delegatii si Secretariate al Uniunii Nationale PSD+PUR.

STRATEGIE. Liderul Departamentului de analiza si sinteza social-economica din PUR, Ulm Spineanu, a prezentat la randul sau strategia social-liberala in vederea pregatirii Romaniei la nivel politic, economic si social pentru a face fata integrarii in UE. Elaborarea strategiei are la baza trei principii: considerarea guvernarii, ca exercitare a demnitatilor publice de catre oameni pentru oameni, iar nu pentru avantaje personale; urmarirea minimizarii costurilor economice si sociale ale integrarii; considerarea IMM-urilor ca principal vector al dezvoltarii economice si sociale.

×
Subiecte în articol: politic