x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR - "Alianta da dovada de duplicitate"

PUR - "Alianta da dovada de duplicitate"

24 Sep 2004   •   00:00
PUR - "Alianta da dovada de duplicitate"

"Alianta PNL minus PD continua sa dea dovada de duplicitate. In vreme ce liderii lor se straduiesc sa prezinte publicului un program de eventuala guvernare care se doreste a fi unul liberal, consilierii municipali ai Aliantei PNL minus PD voteaza masuri contra intereselor intreprinzatorilor.

Au demonstrat o data in plus, daca mai era nevoie, uriasa distanta de la vorbe la fapte care domneste in sanul celor doua partide", a raspuns ieri liderul PUR Codrut Seres nemultumirii exprimate de vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii, Vasile Turcu.

VIZITA. Vicepresedintele umanist a vizitat, impreuna cu ministrul Finantelor Publice, Mihai Tanasescu, grupul de firme Romconstruct, patronat de Vasile Turcu.

Ei au discutat despre problemele cu care se confrunta intreprinzatorii si despre masurile in sprijinul acestora, cuprinse in programul de guvernare propus de Uniunea Nationala PSD + PUR.

Turcu a criticat decizia primarului Capitalei, Traian Basescu, si a consilierilor Aliantei PNL-PD, privind taxarea transportului de mare tonaj in Bucuresti. El a aratat ca aceasta reprezinta o piedica in activitatea intreprinzatorilor, pe care-i obliga sa lucreze la 10% din capacitate si-i stoarce de bani. "Partidul Umanist considera ca toate masurile care-i vizeaza pe intreprinzatori trebuie adoptate numai in urma unei analize a impactului economic generat de acestea", a declarat Codrut Seres.

×
Subiecte în articol: politic