x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR isi deschide portile pentru tineri

PUR isi deschide portile pentru tineri

29 Apr 2004   •   00:00

Lipsa locurilor de munca, a locuintelor, a dotarilor din laboratoarele facultatilor, promisiunile neonorate din partea conducerii universitatilor, exodul de creiere peste hotare.

Acestea au fost problemele pe care tinerii le-au ridicat la intalnirea organizata aseara la Sala Palatului din Capitala de Partidul Umanist sub genericul "PUR si simplu pentru tineri".

Presedintele Partidului Umanist Dan Voiculescu a aratat ca singura solutie pentru rezolvarea acestor probleme este ca tinerii sa se implice in politica. "Va invit sa construim o lume mai buna in care voi sa va afirmat i deplin. Acest partid poate fi al vostru", le-a transmis liderul umanist celor 5.000 tineri care au umplut la refuz Sala Palatului. "Daca voi veti prelua puterea sunt convins ca veti avea grija de parintii vostri si de copiii vostri", a mai spus Dan Voiculescu. Prezent la eveniment, consultantul electoral al PUR Dick Morris i-a sfatuit pe tineri sa nu mai astepte viitorul alaturi de alte partide pentru ca vor imbatrani asteptand. "Nu aveti nevoie de slujbe de locuinte si de asistenta medicala in viitor, ci acum. Daca vreti sa transformati viitorul in prezent, ati venit unde trebuie ", a spus Morris. Inta lnirea tinerilor cu umanistii s-a incheiat cu un concert al formatiei Holograf. (Dana Piciu)

×
Subiecte în articol: politic