x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PUR rupe protocolul cu PNL-PD

PUR rupe protocolul cu PNL-PD

16 Noi 2004   •   00:00

Biroul Executiv Judetean al Partidului Umanist a hotarat ruperea protocolului de colaborare cu PNL-PD la nivel administrativ.

Click pentru a mari imaginea
CRITICI. Petru Marginean spune ca PNL-PD au facut un protocol de conjunctura
MOTIVE. "Incalcarea repetata a respectivului document de catre conducerea liberala si cea democrata, racolarea, prin presiuni si santaje a unor membri umanisti, declaratiile prostesti ale unor lideri liberali sunt motive indeajuns de puternice pentru ca Partidul Umanist sa se dezica de lichelismul politic al asa-zisilor parteneri in plan local. Hunedorenii si interesele lor sunt, in ceea ce ne priveste, mai presus decat hartia pe care scuipa neincetat liberalii si democratii, in dorinta de a controla judetul in beneficiul lor personal si al acolitilor lor", a declarat Petru Marginean, presedintele PUR Hunedoara.

DECLARATII. Liderul umanist afirma ca liberalii si-au dat arama pe fata in momentul in care au recunoscut deschis ca acum nu mai au nevoie de umanisti in Consiliul Judetean pentru ca deja detin majoritatea in institutie. "Declaratia, uimitoare in franchetea ei tampa, demonstreaza cu prisosinta faptul ca PNL-PD au facut un protocol de conjunctura cu PUR in iunie, nu in folosul celor care i-au ales, ci doar pentru a-si asigura suprematia in judet. In fapt, comportamentul lor demonstreaza ca au cautat cu tot dinadinsul incetarea colaborarii cu PUR, pentru ca - vazandu-se cu sacii in caruta - nu aveau nevoie de oameni seriosi care sa-i traga de maneca atunci cand fac matrapazlacuri", a mai spus Marginean.

SUSTINERE. Alesii locali ai Partidului Umanist vor sustine in continuare in Consiliul Judetean acele propuneri care vizeaza interesul hunedorenilor, indiferent de zona politica din care vor veni acestea.

×
Subiecte în articol: politic