x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Mazăre candidează la şefia PSD

Radu Mazăre candidează la şefia PSD

15 Feb 2010   •   00:00
Radu Mazăre candidează la şefia PSD

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că primarul Constanţei, Radu Mazăre, va candida la preşedinţia PSD, el precizând că a venit la şedinţa CExN pentru a-i depune acestuia dosarul de candidatură.

Nicuşor Constantinescu a mai spus că organizaţia PSD Constanţa doreşte vot individual pentru candidatul său, iar locul de desfăşurare a Congresului din 20 februarie nu este important, informează Agerpres. "Candidăm oriunde, pe plajă, afară în ninsoare. Important este să fie votat", a spus preşedintele CJ Constanţa.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a plecat, la începutul săptămânii trecute, în Brazilia, pentru a participa la carnaval, unde a fost invitat să defileze pe un car alegoric al unei şcoli de samba.

Mazăre a precizat că se va întoarce în ţară înainte de Congresul PSD din 20 februarie, însă va lăsa actele necesare pentru a fi depuse în caz că se va hotărî să candideze la şefia partidului.

''Mă întorc exact înainte de Congres. Dacă mă hotărăsc, este timp să-mi depun candidatura. O să las toate actele şi, dacă mă decid, dau un telefon şi mi se depun actele'', spunea, pe 5 februarie, primarul Constanţei. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic