x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confruntă Liviu Dragnea

Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confruntă Liviu Dragnea

07 Iul 2017   •   21:40
Radu Tudor, despre cele trei mari probleme cu care se confruntă Liviu Dragnea
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Radu Tudor a vorbit vineri, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, despre cele trei mari probleme cu care se confruntă șeful PSD Liviu Dragnea, cel care este și președintele Camerei Deputaților, al treilea om în stat.

1. Condamnarea cu suspendare în dosarul Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, în 2012: doi ani cu suspendare. Chiar și adversarii politici ai PSD au recunoscut că acest dosar este unul politic, făcut la comanda DNA.

2. Procesul pe rolul ICCJ privind folosirea unor angajate la stat în munca de partid. Dacă Dragnea primește o singură lună de condamnare, din cauza primei condamnări totul se transformă în închisoare cu executare, iar Liviu Dragnea va trebui să părăsească toate funcțiile publice. 

Sentința este așteptată în lunile octombrie-noiembrie. Avocatul lui Liviu Dragnea este Adrian Toni Neacșu, fost judecător și membru CSM, căruia DNA i-s spart biroul la miezul nopții, pentru a-i ridica niște documente.

La începutul acestui an, Liviu Dragnea spunea la Antena 3: ”Știu că se dorește să fiu băgat la închisoare”.

3. Deși conduce cu mână de fier PSD, mulți din conducerea partidului își fac deja calcule privind ieșirea din joc a lui Dragnea, dată fiind soarta lui judiciară. Șefia partidului, poziția de prim-ministru și multe alte privilegii sunt avute în vedere de liderii PSD care se și văd instalați în fruntea PSD după execuția lui Dragnea.

Informațiile au fost prezentate vineri, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor dragnea