x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ralu Filip sustine auditarea RADET

Ralu Filip sustine auditarea RADET

24 Mar 2005   •   00:00

Candidatul independent la Primaria Capitalei, Ralu Filip, sustine auditarea internationala a RADET din punct de vedere al managementului, personalului si al retelei de distributie.

In opinia sa, aceasta este solutia corecta pentru a putea interveni in structura Regiei, solutie rezultata in urma discutiilor pe care le-a avut ieri cu specialisti independenti in termoficare. Scopul intalnirii a fost gasirea unor solutii pentru bucurestenii legati de sistemul centralizat de incalzire.

Ralu Filip considera ca principala problema este programul de contorizare si montare a repartitoarelor de caldura care nu a functionat, afectandu-i astfel pe bucuresteni. Din acest punct de vedere, Ralu Filip sustine tragerea la raspundere a celor care au gestionat acest program si gasirea unor solutii pentru intensificarea montarii contoarelor si repartitoarelor de caldura.

PREVENIRE. Ralu Filip s-a mai intalnit ieri si cu specialisti in instalatii video de inregistrare si supraveghere, pornind de la ideea ca este cea mai buna solutie pentru prevenire infractiunilior, agresiunilor si chiar a mizeriei. "Nu am inventat eu roata. Sistemul se practica in multe orase europene si din SUA", a explicat Ralu Filip. Cum sanatatea bucurestenilor reprezinta una din principalele sale procupari, Ralu Filip a solicitat o intalnire pe aceasta tema cu reprezentantii Colegiului Medicilor din Capitala pentru a vedea cum poate interveni Primaria pentru imbunatatirea lucrurilor. El doreste sa mai abordeze si situatia spitalelor bucurestene, in special a celor de copii. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: politic ralu filip