x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție tranșanta a lui Marian Oprișan despre posibila demisie a lui Dragnea. "Este victima propriilor decizii din partid"

Reacție tranșanta a lui Marian Oprișan despre posibila demisie a lui Dragnea. "Este victima propriilor decizii din partid"

18 Mai 2015   •   12:15
Reacție tranșanta a lui Marian Oprișan despre posibila demisie a lui Dragnea. "Este victima propriilor decizii din partid"
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD, consideră că Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid.

"Evident, dar nu înseamnă că acest lucru este drept", a declarat Oprişan, luni, la sediul central al PSD, întrebat dacă Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid.

Oprişan susţine că "în PSD nu există tabere".

"Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca aşa e normal într-o ţara democratică, unii colegi de-ai mei nu au fost de acord şi iată consecinţa. Atunci când încalci principii, trebuie să accepţi şi lucruri nedrepte din acest punct de vedere", a arătat el.

Întrebat despre ce principii este vorba, Marian Oprişan a spus că este vorba despre principiul de nevinovăţie, dar şi "de decizia propusă de conducerea PSD Consiliului Naţional de a se adopta asemenea măsuri".

Vineri, ÎCCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul", decizia nefiind una definitivă. În aceeaşi zi, Dragnea a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi a anunţat că în şedinţa Biroului Permanent al PSD de luni îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al formaţiunii, informeaza Agerpres.

În luna martie a acestui an, Consiliul Naţional al PSD a adoptat o rezoluţie prin care membrii de partid condamnaţi de justiţie îşi pierd funcţia politică.  

×