x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Referendum - Voturile din Bucureşti, in manejul Circului

Referendum - Voturile din Bucureşti, in manejul Circului

de Dana Piciu    |    28 Apr 2007   •   00:00
Referendum - Voturile din Bucureşti, in manejul Circului

Membrii Biroului Electoral al Municipiului Bucureşti işi vor desfăşura activitatea in clădirea Circului de Stat, aceasta fiind singura clădire, conform Primăriei Capitalei, care poate să ofere locuri de parcare suficiente şi unde se pot depozita in siguranţă buletinele de vot.

"Ţinind cont că la referendum nu vor exista birouri electorale de sector, ne vom confrunta cu o reală problemă de spaţiu, iar singura clădire pusă la dispoziţie de municipalitate pentru activitatea Biroului este Circul. Gandiţi-vă că este vorba despre prezenţa aproape simultană a aproximativ cinci mii de persoane - preşedinţii secţiilor de vot şi jandarmi", a declarat prefectul Capitalei, Mioara Mantale (foto), pentru Mediafax.

Ea a precizat că toate buletinele de vot de la cele aproape 1.200 de secţii din Bucureşti trebuie să ajungă la BEM in noaptea de 19 spre 20 mai. Voturile bucureştenilor de la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu vor fi depozitate, cel mai probabil, in manejul circului. Votul pentru referendum se va desfăşura la 19 mai, intre orele 8:00 şi 20:00, iar procesele-verbale privind rezultatul votului trebuie transmise BEC in termen de 24 de ore de la inchiderea votului.

×
Subiecte în articol: politic