x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ridzi "fentează" Parlamentul: A intrat în concediu prenatal!

Ridzi "fentează" Parlamentul: A intrat în concediu prenatal!

de Veronica Micu    |    16 Feb 2010   •   00:00
Ridzi "fentează" Parlamentul: A intrat în concediu prenatal!

Monica Iacob Ridzi a informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că se află în concediu prenatal şi că situaţia sa medicală face imposibilă deplasarea la Camera Deputaţilor. Potrivit unor surse parlamentare, fostul ministru al Tineretului vrea să cunoască "direct şi nemijlocit" conţinutul acuzaţiilor care i se aduc de către procurori.



"Este evident că situaţia medicală obiectivă în care mă aflu face imposibilă deplasarea mea în acest moment la Camera Deputaţilor", a precizat Monica Iacob Ridzi în documentul înaintat conducerii Camerei, potrivit unor surse parlamentare.

De asemenea, potrivit surselor citate, fostul ministrul al Tineretului a arătat că doreşte să cunoască "direct şi nemijlocit" conţinutul acuzaţiilor care i se aduc de către procurori.

Materialul Monicăi Iacob Ridzi urmează să fie analizat de conducerea Camerei Deputaţilor, care se întruneşte marţi la prânz.

Solicitarea Ministerului Justiţiei (MJ) privind încuviinţarea unei percheziţii informatice în dosarul vizând-o pe Monica Iacob-Ridzi a fost trimisă la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, a decis, luni, Biroul permanent al acestui for legislativ.

Ministerul Justiţiei a transmis săptămâna trecută, preşedintelui Camerei Deputaţilor o adresă a procurorilor anticorupţie care cereau încuviinţarea unei percheziţii informatice în dosarul vizând-o pe Monica Iacob-Ridzi.

Monica Iacob Ridzi este însărcinată în şapte luni.

×
Subiecte în articol: politic