x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Lăzăroiu: "în PDL e un pic sau mai multă de panică. Dar avem un plan"

Sebastian Lăzăroiu: "în PDL e un pic sau mai multă de panică. Dar avem un plan"

30 Mar 2012   •   14:22
Sebastian Lăzăroiu: "în PDL e un pic sau mai multă de panică. Dar avem un plan"

Sociologul Sebastian Lazaroiu a vorbit, vineri, la Targoviste, despre situatia din PDL dupa plecarea din partid a lui Sorin Frunzaverde spunand ca ''zilele astea e un pic de panica sau mai multa panica (...) in PDL'' si precizand ca exista un plan.

''Stiu ca zilele astea e un pic de panica sau mai multa panica, nu stiu, in PDL. Vreau sa va spun un lucru, doar atat, nu o sa il dezvolt, mai ales ca e si presa aici, pentru ca multi oameni spun, e senzatia asta de disolutie a partidului si multi oameni se intreaba: exista vreun plan? La nivel national exista vreun plan? Pentru ca o sa avem alegeri parlamentare, o sa avem alegeri prezidentiale. Pot sa va spun un singur lucru: exista un plan, nu va lasati inselati de aparente. Centru dreapta va ramane la guvernare inca multi ani de acum inainte. Pentru asta exista un plan, desi pare ca nu. Dar pe langa acest plan mai exista un lucru: partidul nu are doar oameni, si are putini de fapt oameni ca Frunzaverde, din fericire partidul are oameni ca Florin Popescu, care sunt majoritari'', a precizat Lazaroiu.

Acesta a participat, la Targoviste, la bilantul celor patru ani de mandat ai presedintelui Consiliului Judetean Dambovita, Florin Popescu, si ai primarului municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, ambii membri PDL. (Agerpres)

×