x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Lăzătoiu dezvăluie cine este Albă ca Zăpada

Sebastian Lăzătoiu dezvăluie cine este Albă ca Zăpada

09 Oct 2011   •   17:59

Problema pe care Lazaroiu a lansat-o comentatorilor politici, in august 2010, atunci cand a prezentat un sondaj electoral in care a inlocuit numele partidelor cu titlurile unor povesti, are o rezolvare. Alba ca zapada, partidul nou infiintat, care potrivit sondajului amintit ar putea castiga alegerile din 2012, nu mai are un nume de basm, se cheama Noua Republica.

Intr-o scrisoare adresata lui Mihai Neamtu, fondatorul miscarii Noua Republica, fostul consilier prezidential si ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu saluta aparitia acestei noi formatiuni politice, apreciind ca aceasta este "cel mai puternic semnal al nevoii de schimbare".

"Cand stateam pe malul Dunarii acum doua luni si iti spuneam ca Alba ca Zapada este inevitabila, nu credeam ca ea va veni atat de curand. (...) Ceea ce pana acum un an de zile parea un basm va deveni o realitate. Pentru ca nu mai exista alt drum. si este drumul pe care putem merge mai departe", confirma Lazaroiu, in scrisoarea sa, identitatea noii miscari politice cu proiectia facuta in urma cu un an.

Desi nu intr-un mod foarte ferm, Lazaroiu lasa sa se inteleaga ca, in afara sprijinului mediatic comis prin publicarea acestei scrisori, atras de programul pe care-l propune Noua Republica, va adera acestui proiect politic.

×