x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şeitan şi Vlădescu, ameninţaţi cu remanierea

Şeitan şi Vlădescu, ameninţaţi cu remanierea

de Adriana Duţulescu    |    23 Feb 2010   •   00:00

Nici nu începuse bine şedinţa de guvern de ieri că "pe surse" s-a scurs de la Palatul Victoria informaţia potrivit căreia premierul Emil Boc i-a ameninţat cu remanierea pe miniştrii Sebastian Vlădescu şi Mihai Şeitan, din cauza bâlbelor din ultimele zile în legătură cu impozitarea pensiilor şi eliminarea alocaţiei pentru copiii din familiile înstărite.

Avertismentul a fost lansat la începutul şedinţei, după ce premierul a solicitat ca în sală să rămână doar miniştrii, fără secretari de stat şi consilieri, au declarat agenţiei Mediafax surse ministeriale. "Şeful Guvernului le-a transmis foarte clar miniştrilor că nu va ezita să recurgă la remaniere în cazul în care vor mai susţine prin declaraţii de presă măsuri care nu sunt incluse în programul de guvernare, arătând că astfel de declaraţii afectează nemeritat imaginea Executivului", au relatat sursele citate.

Evident că imediat după finalul şedinţei de guvern, când a fost chestionat, Emil Boc n-a mai scos o vorbă despre cei doi miniştri care au fost subiectul indignării mass-media în ultimele zile: "Discuţiile din bucătăria internă a Guvernului sunt discuţii din bucătăria internă şi nu vizează dezbaterea publică".

×
Subiecte în articol: politic