x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Diana Șoșoacă ar putea determina schimbarea regulamentului Parlamentului

Senatorul Diana Șoșoacă ar putea determina schimbarea regulamentului Parlamentului

30 Iun 2021   •   14:57
Senatorul Diana Șoșoacă ar putea determina schimbarea regulamentului Parlamentului

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, anunță că regulamentul de organizare a ședințelor în Parlament ar putea fi schimbat. Discuțiile au început după ce Diana Șoșoacă, senatorul independent, a fost acuzată că a agresat un alt parlamentar.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că așteaptă sesizări din partea persoanelor agresate de senatorul Șoșoacă.

„Știți ce a pățit chestorul. Aștept sesizări din partea celor agresați, nici nu pot sa-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află”, a spus președintele Camerei Deputaților.

Ludovic Orban a mai spus că, în funcție de sesizările care vor fi depuse, ar putea solicita schimbarea regulamentului de organizare a ședintelor în Parlament. Modificările ar putea fi făcute la toamnă, după vacanța parlamentară.

„Modificăm regulamentul dacă este necesar pentru a nu mai permite astfel de compartamente care contravin total bunului simț, civilizației”, a precizat Orban.

Chestorul Senatului Sergiu Vlad de la USR PLUS a acuzat-o pe Diana Șoșoacă, senator independent, că l-a agresat fizic marți, în timpul dezbaterilor de la moțiunea de cenzură inițiată de PSD.

„Am luat sacul din fața domnului prim-ministru și l-am scos din sala de plen. A venit duuă mine și mi-a zis să-i dau sacul, iar eu i-am spus să și-l ia. M-a prins de față și mi-a zis: <în ce calitate mi-ai luat tu sacul?>. Eu sunt senator și sunt chestor al Senatului. I-am spus că la cât de agresivă este, nu mă mir că este la al treilea divorț. Este destul de violentă, verbal și fizic”, a spus Sergiu Vlad.

Chestorul a mai spus că în altă ședință a Senatului, Diana Șoșoacă l-a agresat verbal.

„De data a fost agresivă și fizic. Mă gândesc la plângere chiar și penală. Nu ai imunitate împotriva agresiunilor fizice. Nu poți să fii agresiv fizic doar pentru că ești femeie”, a dezvăluit parlamentarul USR PLUS.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: diana sosoaca