x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Doina Federovici (PSD): Ura partidelor de opoziţie faţă de PSD nu poate ţine loc de bună guvernare

Senatorul Doina Federovici (PSD): Ura partidelor de opoziţie faţă de PSD nu poate ţine loc de bună guvernare

10 Oct 2019   •   18:12
Senatorul Doina Federovici (PSD): Ura partidelor de opoziţie faţă de PSD nu poate ţine loc de bună guvernare

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, joi, că "ura partidelor de opoziţie faţă de PSD nu poate ţine loc de bună guvernare".

Parlamentarul social-democrat a scris, pe contul său de Facebook, că "moţiunea austerităţii va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia şi democraţia românească".

"Moţiunea austerităţii va rămâne în calendare ca joia neagră pentru economia şi democraţia românească. Joia neagră pentru bunăstarea românilor.PSD a pierdut acum o bătălie politică, dar nu PSD-ul este marele învins. Cei care vor pierde cel mai mult sunt cetăţenii României. Începând de azi, intrăm într-o nouă epocă întunecată a austerităţii", a afirmat Federovici.

Liderul social-democrat din Botoşani susţine că preşedintele Klaus Iohannis a aruncat ţara în haos, iar acest fapt va avea efecte devastatoare asupra economiei şi imaginii României în plan extern.

"Haosul în care Klaus Iohannis a aruncat azi ţara, lăsând-o fără viziune şi program de guvernare, fără guvern stabil, fără buget rectificat, în prag de iarnă şi în pline alegeri prezidenţiale va avea efecte devastatoare pentru economie şi pentru imaginea României în plan extern. Odată cu plecarea PSD de la guvernare urmează o perioadă de profundă instabilitate, de scandal între exponenţii coaliţiei de conjunctură,: nu există un prim-ministru agreat unanim, nu există un minim interes comun, nu există o minimă viziune pentru viitorul România. (...) Ura partidelor de opoziţie faţă de PSD nu poate ţine loc de bună guvernare! Românii vor simţi, din nefericire, la modul cel mai direct, efectele haosului şi ale nepriceperii acestei 'monstruoase coaliţii'. Se va repeta episodul guvernării Zero, a lui Cioloş sau, mai rău, episodul guvernării PDL. Oamenii sunt aceiaşi. Mentalitatea celor care vin este aceaşi: tăieri, concedieri, creşteri de taxe. Asta urmează", a adăugat Doina Federovici. AGERPRES

×
Subiecte în articol: doina federovici