x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Robin Frîncu Hood strânge bani din "taxa pe prostioare”

Senatorul Robin Frîncu Hood strânge bani din "taxa pe prostioare”

de Andreea Căprescu    |    08 Sep 2011   •   12:57
Senatorul Robin Frîncu Hood strânge bani din "taxa pe prostioare”

Senatorul liberal Emilian Frincu vrea sa devina copia fidela a lui Robin Hood, asa ca a hotarat si declarat public cum intentioneaza el sa ajute comunitatea, cu banii celor care fac "prostioare' si nu-i dau pace.

Parlamentarul este decis sa-i bage la plata pe toti cei care il vor mai calomnia de acum inainte, indiferent ca este vorba de colegii politicieni sau de jurnalistii mai putin inspirati. "Din momentul in care am devenit reprezentantul unei mari structuri de cetateni care spera ca se poate intampla ceva mai bun in municipiul Ramnicu Valcea, nu voi mai accepta din partea politicienilor colegi sau din partea unor oameni care scriu cu mai multa sau mai putina daruire decat insulte, adica cineva poate sa spuna despre mine ca sunt expirat sau ca sunt de zece ori mai prost decat portarul de la primarie, e dreptul lui la opinie. In clipa in care se spune un fapt pe care eu nu l-am facut sau ceva neadevarat, adica se intra in zona calomniei, Emilian Frincu va spune, mai ales politicienilor, ca ramnicenii vor avea mare, mare bucurie!', a precizat senatorul.

Politicianul liberal, desemnat candidatul USL pentru Primaria Ramnicu Valcea nu vrea sa faca profit din banii mincinosilor, ci ca ei sa fie folositi pentru…reparatiile balcoanelor si reabilitarea blocurilor. "Orice astfel de gest trebuie sanctionat rapid printr-un proces si acel miliard sau o jumatate de miliard pe care il cer celui in culpa, promit public ca a doua zi cum am intrat in posesia acestor bani, ii voi folosi pentru balcoanele din cartierul Petrisor, pentru blocurile care trebuie reabilitate termic. Aceste sume vor fi indreptate inspre cetateni, care din acest moment vor fi atat de fericiti cand cineva mai face cate o prostioara! Stiu precis ca vor avea o viata mai frumoasa, o reparatie de centrala termica…Decizia este luata!', a explicat parlamentarul.

Emilian Frincu - Senatorul Robin Frincu Hood strange bani din "taxa pe prostioare' (audio)

×