x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul USR Virgil Marius Bob, filmat când LOVEȘTE un alt bărbat. Parlamentarul s-a suspendat din partid

Senatorul USR Virgil Marius Bob, filmat când LOVEȘTE un alt bărbat. Parlamentarul s-a suspendat din partid

12 Oct 2022   •   17:28
Senatorul USR Virgil Marius Bob, filmat când LOVEȘTE un alt bărbat. Parlamentarul s-a suspendat din partid

Senatorul USR, Virgil Marius Bob este cercetat de procurori, după ce în weekend a lovit cu telefonul în cap un inspector bancar, la o petrecere.

. Politicianul ar fi devenit violent în urma unor discuții contradictorii, pe teme politice.

Altercaţia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere, scrie Antena3

Pe imagini se poate observa cum senatorul se ridică nervos de la masă, apoi îl loveşte pe bărbat cu telefonul în cap. Lovitura a fost atât de puternică încât victima a ajuns la spital cu capul spart.

Astăzi, când imaginile filmate de camera de supraveghere au fost făcute publice, senatorul USR de Sălaj a anunţat pe Facebook că se autosuspendă din partid.

"Am avut în weekend, o altercație, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret.

Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid", a scris Virgil Marius Bob în postarea de pe Facebook la care a şi dat like.

×