x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Seringa lui Pandele, antidot împotriva lui Vanghelie

Seringa lui Pandele, antidot împotriva lui Vanghelie

20 Feb 2010   •   00:00

Ovaţionat de grupul de reprezentanţi ai PSD Ilfov, Florentin Pandele a declarat că a venit cu o seringă pentru a injecta PSD cu antidot împotriva lui Marian Vanghelie.

El a spus, ironic, că a întârziat pentru că s-a oprit la o farmacie, de unde a cumpărat o seringă, cu care să administreze un antidot împotriva "acestei malarii, acestui microb, care nu face altceva decât să aduce PSD-ul în jos". "E o seringă mai specială. O ştampilă care se aplică pe vot. Votul este antidotul împotriva acestui personaj odios".

Pandele a spus că a venit să candideze la Congres pentru aceeaşi funcţie pentru care candidează şi liderul PSD Marian Vanghelie.

Florentin Pandele a susţinut că nu i se poate refuza candidatura pentru că ar fi astfel transformat în martir. Pandele a fost suspendat din PSD de către filiala Ilfov.

El a spus că nu există nicio cale de reconciliere cu Marian Vanghelie, despre care a spus că este "o malarie, un microb" care trebuie să dispară, fiind un rău pentru întreaga clasă politică românească.
"Nu există cale de împăcare. Ce reprezintă Vanghelie? Ce reprezintă personajul acesta ? Un lest pentru partid. Este marea creaţie a lui Geoană. Ce a făcut Geoană în 5 ani de zile? L-a creat pe Vanghelie. Uitaţi unde a adus PSD. A adus PSD într-o situaţie de 20%, iar dacă vor câştiga astăzi va fi o ruşine pentru România", a declarat înaintea congresului PSD Florin Pandele, precizând că rămâne consecvent şi că va candida pentru orice poziţie pentru care va candida şi Marian Vanghelie.

"Trebuie să dispară, să nu ne mai fie ruşine să spunem că suntem membri PSD. Ne este ruşine să le mai spunem vecinilor, rudelor, pentru că ne întreabă: «Sunteţi coleg cu cel "care este"?». Sunt convins că în sală vor fi câţiva medici care vor reuşi să facă o incizie şi o excizie, să scoată răul din trupul pesedist", a adăugat Florin Pandele.

Referitor la dreptul de a candida pentru o funcţie, având în vedere faptul că este suspendat din partid, Pandele a declarat: "După mintea primarului de la sectorul cinci... A făcut un exerciţiu pe pixul altcuiva şi cred că că era şi prost informat. După statutul lui din buzunar zice că da. Oricum, dacă voi fi suspendat, mă fac mare".

Calea spre martirizare a lui Pandele a fost deschisă de invalidarea candidaturii sale de către comisia abilitată să facă acest lucru.

×
Subiecte în articol: politic