x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sfat pentru Seculici: Fara inhibitii!

Sfat pentru Seculici: Fara inhibitii!

05 Aug 2005   •   00:00

Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, afirma ca vicepremierul Gheorghe Seculici trebuie sa renunte la inhibitii si sa devina un concurent al premierului Calin Popescu Tariceanu. Pentru asta, Seculici ar trebui sa renunte si la bunul-simt, caci, spune Oltean, oamenii cu bun-simt nu au ce cauta in Guvernul Romaniei. "Gheorghe Seculici este un om deosebit, insa un om cu foarte mult bun-simt, ori s-a constatat ca un om cu foarte mult bun-simt nu poate sa se impuna in Guvernul Romaniei. I s-a cerut sa se manifeste mult mai vehement, sa-si puna personalitatea in aplicare, fiindca, cu bun-simt, stai de-o parte. Gheorghe Seculici trebuie sa fie un concurent pentru Calin Popescu Tariceanu. Noi credem ca poate, daca intr-adevar isi pune in aplicare ce l-a dotat natura. Trebuie sa iasa din inhibitia aceasta in care a intrat", a spus Oltean. El a precizat ca Seculici nu ii va putea lua locul lui Tariceanu, pentru ca postul de premier apartine PNL.

FARA REMANIATI. Oltean a recunoscut ca la sedinta Colegiului Director "toata lumea" a precizat ca asteapta mai mult de la Seculici, lucru exprimat si de liderul PD, Emil Boc, care a aratat ca vicepremierul trebuie sa se comporte ca un adevarat numar 2 in Guvern. Seculici a iesit insa la rampa pentru a arata ca lipsa sa de vizibilitate se datoreaza izolarii la care l-a supus Calin Popescu Tariceanu.

In ciuda reprosurilor facute in acea sedinta si altor membri ai Cabinetului, Ioan Oltean spune ca, din informatiile sale, nici unul dintre ministrii PD nu va fi schimbat. (Oana Stancu)

×
Subiecte în articol: politic seculici