x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sloganul PD-L: “Facem ce trebuie”

Sloganul PD-L: “Facem ce trebuie”

de Jurnalul National    |    12 Apr 2008   •   00:00
Sloganul PD-L: “Facem ce trebuie”
Sursa foto: Vlad Lodoaba/

Pe muzica Sofiei Vicoveanca, democrat-liberalii şi-au asigurat ieri electoratul că vor face tot “ce trebuie” dacă vor primi votul la alegerile locale din 1 iunie

Pe muzica Sofiei Vicoveanca, democrat-liberalii şi-au asigurat ieri electoratul că vor face tot “ce trebuie” dacă vor primi votul la alegerile locale din 1 iunie. Declaraţia, care va fi sloganul PD-L la locale, a fost făcută la ceremonia de lansare a can­didaţilor, care a avut loc la Sala Pa­­l­atului din Capitală. Aici, tan­de­mul Vasile Blaga (foto) – Liviu Ne­go­iţă a fost prezentat de către Emil Boc drept “asul din mîneca PD-L” care va asigura cîştigarea competiţiei electorale în Bucureşti. Boc a vorbit şi despre angajamentul partidului, prezentat sub forma unui “decalog al administraţiei locale”, ale cărui principii vizează asigurarea securităţii cetăţenilor, susţinerea tinerilor, grija pentru bătrîni, crearea de locuri de muncă sau găsirea de soluţii locative.

 

ATACURI. Şi chiar dacă actualul primar general, Adriean Vi­dea­nu, a susţinut că bătălia pentru Ca­pi­­tală se va duce cu PSD, din “aranjamentul” spectacolului de lansare nu au putut lipsi atacurile îndreptate cu predilecţie către libe­rali. Revendicîndu-se drept aceia care au crezut în valorile Alianţei DA, democrat-liberalii au arătat cu de­getul spre trădătorul liberal Tă­ri­cea­nu, care “acum stă la masă cu PSD, Iliescu şi Năstase”. PD-L i-a anunţat ieri şi pe ceilalţi candidaţi pen­tru pri­mă­riile de sector: Răzvan Mur­gea­­nu (Sectorul 1), Dan Cezar Io­­nescu (Sectorul 2), Radu Silaghi (Sec­torul 4), Sebastian Bodu (Sectorul 5) şi Cristian Poteraş (Sectorul 6).

×
Subiecte în articol: politic