x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu: Mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate aşteptărilor românilor

Sorin Grindeanu: Mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate aşteptărilor românilor

06 Ian 2017   •   21:14
Sorin Grindeanu: Mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate aşteptărilor românilor

Executivul a luat vineri primele măsuri pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare, spune premierul Sorin Grindeanu, el adăugând că va răspunde "cu responsabilitate" aşteptărilor românilor.

"Astăzi, am luat primele măsuri pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare în cadrul şedinţei de Guvern: pensii mai mari, salarii mărite pentru cei care muncesc în administraţia publică locală (e important să subliniez aici că nu ne referim la funcţiile de conducere), salarii mai mari pentru angajaţii din funcţiile de execuţie din domeniul culturii care, din păcate, au încă venituri insuficiente. Totodată, am decis mărirea burselor studenţeşti şi transport gratuit pe calea ferată pentru aceştia. Am luat o serie de măsuri consistente pentru mediul de afaceri astfel încât să creăm premisele unei creşteri economice sustenabile. Şi, nu în ultimul rând, am decis ca de la 1 februarie 2017 să mărim salariul minim la 1.450 lei! Oamenii se uită cu încredere şi speranţă către noi. Tocmai de aceea, mă voi asigura că vom răspunde cu responsabilitate aşteptărilor românilor", a scris Grindeanu, vineri seară, pe Facebook.

Totodată, premierul a precizat că Guvernul s-a ocupat "îndeaproape" de măsurile necesare pe timpul viscolului.

"Pentru mulţi dintre români, a fost o zi lungă din cauza viscolului. Ne-am ocupat îndeaproape de fiecare măsură de urgenţă. Vă vom ţine la curent cu tot ce se întâmplă în ţară în continuare", a mai spus Grindeanu.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu premier prim-ministru