x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stan, curios dacă PSD are vreo strategie pentru cazul în care moţiunea ar trece

Stan, curios dacă PSD are vreo strategie pentru cazul în care moţiunea ar trece

14 Iun 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Ioan Stan, a întrebat conducerea partidului, luni, în CExN, dacă există o strategie pentru eventualitatea în care moţiunea de cenzură ar trece, marţi, de votul Parlamentului.

După ce preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus membrilor CExN că va solicita un vot pentru ca parlamentarii PSD care nu votează moţiunea cu bilele la vedere sau votează împotriva moţiunii să fie excluşi din partid, Stan a intervenit, întrebând dacă PSD are o strategie pentru momentul ulterior moţiunii.

"Eu întreb aici în CEx dacă nu cumva, în faţa unei decizii favorabile, marţi, la moţiune, ne vom găsi iar nepregătiţi. Întreb cu toată sinceritatea dacă dumneavoastră, ca preşedinte al partidului, sau dacă Biroul Permanent Naţional, aveţi o strategie pentru cazul în care moţiunea va trece. Ajungem iar la mâna lui Zeus şi ne punem iarăşi întrebarea cu cine ne aliem, cu cine discutăm. Nu cumva suntem iarăşi nepregătiţi şi o să dăm din colţ în colţ ca în 2009 (...) şi alegem o soluţie de compromis şi ajungem să decontăm pe spinarea PSD factura crizei? Avem măcar o variantă de lucru?", a întrebat fostul vicepreşedinte al PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a răspuns că partidul are o strategie, fără a da însă niciun amănunt sau un indiciu.

În schimb, Ponta i-a solicitat lui Stan să se abţină de la comentarii despre situaţia internă a partidului până la votul de marţi, din Parlament, asupra moţiunii de cenzură.

×
Subiecte în articol: politic