x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu, în şedinţă la Primăria Capitalei.

Traian Băsescu, în şedinţă la Primăria Capitalei.

10 Iun 2011   •   08:11
Traian Băsescu, în şedinţă la Primăria Capitalei.

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, si cu primarii de sector.

La sosirea la Primaria Capitalei, Basescu a declarat ca nu trebuie discreditata ideea referendumului programat sa aiba loc in 26 iunie si ca doreste sa vada care este finalitatea acestuia.

"Nu trebuie discreditata ideea referendumului. Am venit sa vad care este finalitatea", a declarat presei seful statului.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat, la intrarea in sediul Primariei Capitalei, ca, in opinia sa, prezenta la referendum va fi foarte slaba si ca se vor cheltui banii degeaba.

Refrendumul pentru Legea Capitalei va fi organizat in 26 iunie, bugetul alocat fiind de 10 milioane de lei. Bucurestenii vor raspunde la doua intrebari : "Va doriti o Capitala cu sapte administratii controlata de 217 consilieri alesi pe liste de partid?" si "Va doriti ca si consilierii generali sa fie alesi uninominal asemenea primarilor de sector?".

In Bucuresti vor fi 1.222 de sectii de votare pentru referendum, iar la vot sunt asteptate 1.790.229 de persoane care au acest drept, anunta Prefectura Capitalei.

Vom reveni cu amanunte

×