x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Igaş: Dacă Falcă va candida la şefia PDL, îl voi susţine

Traian Igaş: Dacă Falcă va candida la şefia PDL, îl voi susţine

19 Iun 2012   •   11:15
Traian Igaş: Dacă Falcă va candida la şefia PDL, îl voi susţine

Senatorul PDL Traian Igas a declarat, dupa sedinta CNC al PDL, ca il va sustine pe primarul Aradului Gheorghe Falca la functia de presedinte al partidului daca acesta va lua decizia de a candida. Igas a motivat ca Falca este "un politician cu experienta" si un primar la al treilea mandat.

"Gheorghe Falca este un primar care si-a castigat al treilea mandat de primar, a dovedit ca stie sa faca politica, administratie, iar acest lucru l-a adus in situatia de a fi la al treilea mandat, este un politician cu experienta. Daca va lua decizia sa candideze in functia de presedinte, eu, ca membru in organizatia Arad, sigur ca-l voi sprijini pe Gheorghe Falca pentru o functie de presedinte", a afirmat Igas, potrivit Mediafax.

Igas a mai spus ca nu s-a decis daca va candida pentru o functie in conducerea partidului, aratand ca hotararea va fi luata dupa o discutie in organizatia Arad.

In opinia lui Igas, dupa Conventia din 30 iunie, PDL trebuie sa vina cu "un suflu si un mesaj nou" si sa ii stranga in jur pe toti cei care au castigat un mandat de primar.


×