x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudy, viceprimar cu dare de mână

Tudy, viceprimar cu dare de mână

de Marius Gîrlașiu    |    08 Iul 2016   •   10:32
Tudy, viceprimar cu dare de mână

Tudor Ionescu este noul viceprimar al Capitalei, ales în şedinţa de ieri a Consiliului General din partea ALDE. Mâna dreaptă a Gabrielei Firea este un personaj controversat pe scena publică, unde şi-a făcut intrarea după o relaţie cu Oana Zăvoranu. Sprijinit din umbră de preşedintele Senatului, finul lui Călin Popescu Tăriceanu a fost protagonistul unui scandal cu iz tabloid în 2011, după ce a apărut în ipostaze indecente în presa mondenă.

În urmă cu cinci ani, noul viceprimar al Capitalei ţinea prima pagină a tabloidelor şi făcea audienţe record în show-urile mondene. Motivul? Tudor Ionescu, zis Tudy, este cel care a despărţit-o pe Oana Zăvoranu de cântăreţul latino Pepe, în urma unei idile extraconjugale care s-a lăsat cu un scandal monstru. Finul lui Călin Popescu Tăriceanu a apărut într-un filmuleţ deochiat în care se masturba fără reţineri pentru a o seduce pe soţia lui Pepe. Mai mult, pe vremea când era stagiar la Parlamentul European la cabinetul liberalului Cristian Buşoi, Tudy îşi făcea cu mâna lui selfie-uri în ipostaze indecente pe care i le trimitea pe chat Oanei. Imaginile cu Tudy dezbrăcat au făcut la acea vreme deliciul presei tabloide, noul vice al Capitalei pozând dezbrăcat în mai multe pictoriale. “Cu aceeaşi vrăjeală pe care a folosit-o cu toate, Tudy a reuşit să pună mâna pe una dintre cele mai frumoase femei din România, şi căsătorită”, îşi plângea amarul cântăreţul Pepe. De altfel, din cauza trecutului, Tudy nu se bucură de sprijinul pesediştilor, care se tem că imaginile deochiate vor afecta indirect credibilitatea primăriei conduse de Gabriela Firea.

Afaceri cu vin roşu

Viceprimarul Tudy este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice şi şi-a finalizat studiile de master la Bruxelles. Protejatul lui Tăriceanu a făcut practică la Parlamentul European în echipa PNL, după care a demisionat şi s-a apucat de afaceri. A fost patron de covrigărie şi carmangerie şi deţine în prezent o cramă. “De cinci ani de zile sunt antreprenor în zona vinurilor, nu vreau să dau mai multe detalii să nu fac reclamă, am un magazin în zona Pieţei Obor”, a declarat Tudy după şedinţa în care a fost uns viceprimar. În 2014, în plin scandal pornografic, Tudy şi-a dat examenele de admitere în Corpul Diplomatic şi Consular al României, iar anul trecut şi-a reluat cariera politică în partidul naşului său, C.P. Tăriceanu. Cu sprijin de la cel mai înalt nivel, Tudy a devenit viceprimarul Capitalei cu 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă, celălalt viceprimar fiind ales Aurelian Bădulescu, din partea PSD-UNPR. Bădulescu a fost în trecut unul dintre avocaţii lui Gigi Becali în dosarul privind sechestrarea hoţilor care i-au furat maşina.

Tudor Ionescu (ALDE), viceprimarul Capitalei: Viața mea personală nu o discut. Munca mea este cea pe care o vedeți. Am trei facultăți terminate și două mastere la Bruxelles. Îmi voi dedica tot timpul pentru a clădi Capitala.

 

×
Subiecte în articol: Tudor Ionescu