x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tun de 10 milioane de euro la Capitală

Tun de 10 milioane de euro la Capitală

de Dana Piciu    |    09 Mai 2008   •   00:00

Senatorul PC Marius Marinescu a anunţat ieri finalizarea de către Curtea de Conturi a controlului efectuat la Primăria Capitalei, raport din care reiese că o serie de firme apropiate PD-L au făcut afaceri cu Primăria şi cu Direcţia de transport din infrastructură. “Cele patru firme apropiate PD-L au dat un tun de 10 milioane de euro.

Senatorul PC Marius Marinescu a anunţat ieri finalizarea de către Curtea de Conturi a controlului efectuat la Primăria Capitalei, raport din care reiese că o serie de firme apropiate PD-L au făcut afaceri cu Primăria şi cu Direcţia de transport din infrastructură. “Cele patru firme apropiate PD-L au dat un tun de 10 milioane de euro. Curtea va înainta acest raport DNA-ului pentru a recupera acest prejudiciu, raportul urmînd a fi înaintat şi Parlamentului”, a mai spus Marinescu. Conservatorii au de gînd să-l dea în judecată pe premierul Tăriceanu dacă pînă luni nu demarează o anchetă la nivelul Primăriei. Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, a adăugat că în toate aceste nereguli Videanu este ajutat de Adrian Bolt, arhitectul-şef al Capitalei, şi de Gheorghe Udrişte, directorul general de la Transporturi.

 

 

Totodată Ştefănescu l-a acuzat pe Videanu că ieri urma să îşi aprobe în secret, în şedinţa Consiliului General, un PUZ care îi va permite să construiască pe terenul firmei sale, TitanMar, o clădire cu 20 de etaje. În replică, Videanu a respins acuzaţiile PC, precizînd că TitanMar nu va face nici un puz  cît timp el va fi primar general.

×
Subiecte în articol: politic