x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: Nu candidez la Preşedinţie, la Primăria Capitalei sau la funcţia de premier.

Udrea: Nu candidez la Preşedinţie, la Primăria Capitalei sau la funcţia de premier.

29 Mai 2011   •   09:11
Udrea: Nu candidez la Preşedinţie, la Primăria Capitalei sau la funcţia de premier.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de ProTV, a declarat ca nu va candida la Primaria Capitalei, mentionand ca PDL va gasi un candidat potrivit.

In acest context, ea i-a enumerat pe Silviu Prigoana, Liviu Negoita si Sulfina Barbu ca exemple de posibili candidati PDL la Primaria generala.Ea a mentionat ca nu este exclus ca PDL sa sutina un candidat care in prezent nu este in formatiune, adica un reprezentant al societatii civile sau un om de afaceri.Ea a subliniat ca spune clar ca nu va candida la Primaria Capitalei pentru a contracara "campania furibunda" a PNL impotriva ei si a Legii Capitalei.Raspunzand unei intrebari, ea a mai spus ca anul 2014, in care vor avea loc prezidentialele, ar putea fi anul unei femei, daca se gaseste femeia-candidat potrvita.Intrebata daca va candida la Presedintie, ea a raspuns negativ. De asemenea, intrebata daca va candida la functia de premier, Elena Udrea a raspuns negativ.

La insitentele realizatorilor, ea a subliniat ca nu va candida nici la Primaria Capitalei, nici la Presedintie si nici pentru functia de premier.

×