x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un consilier judeţean PD-L a murit în timp ce era în vacanţă în Egipt

Un consilier judeţean PD-L a murit în timp ce era în vacanţă în Egipt

13 Mar 2010   •   00:00

Ioan Sighiartău, un consilier judeţean PD-L din Bistriţa-Năsăud, a murit astăzi, în timp ce se afla în vacanţă, în Egipt, împreună cu soţia sa. Cauza decesului, potrivit primelor informaţii, este un infarct miocardic.



Preşedintele PD-L Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat că a luat legătura de urgenţă cu consulul României la Cairo, pentru aducerea în ţară a corpului neînsufleţit al consilierului PD-L. Ioan Sighiartău era însoţit în vacanţa în Egipt doar de soţia sa.

"Din păcate, astăzi (sâmbătă - n.r.) şi mâine (duminică - n.r.), egiptenii nu lucrează. Încercăm, totuşi, să aducem cât mai repede în ţară corpul său neînsufleţit, fiindcă e acolo doar cu soţia lui, care e disperată", a declarat Oltean, citat de Mediafax.

El a adăugat că, înainte să plece în vacanţă, Ioan Sighiartău şi-a cerut scuze că nu poate participa la şedinţa Consiliului Judeţean de luna aceasta, în care s-a votat bugetul, motivând că este foarte obosit şi are nevoie de o vacanţă.

"I-am spus să nu îşi facă probleme. Să meargă liniştit că ne descurcăm. A fost un om extraordinar. A făcut infarct şi a murit. E o pierdere mare pentru noi, ca partid, pentru toată lumea", a declarat Ioan Oltean.

Ioan Sighiartău, în vârstă de 60 de ani, era vicepreşedinte al filialei Bistriţa-Năsăud a PDL, consilier judeţean şi membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP).

În toamna anului trecut, Sighiartău a deschis, la Bistriţa, o reprezentanţă a firmei Toyota.

×
Subiecte în articol: politic