x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Un manager pentru Primaria Sectorului 5

Un manager pentru Primaria Sectorului 5

27 Mar 2004   •   00:00

Partidul Umanist a lansat ieri candidatul formatiunii la Primaria Sectorului 5: managerul Tatiana Croitoru. Candidatul umanist a trecut ani in urma din functia de director al Scolii 150 din Sectorul 5, apoi al Liceului „Matei Basarab", in sectorul privat.

Tatiana Croitoru si-a deschis o fabrica de confectii, pentru ca in prezent sa conduca mai multe societati, printre care una de consultanta, productie, comert si investitii in afaceri si doua complexe turistice.

DISCIPLINA. „In subordinea mea sunt peste 200 de angajati care trebuie sa isi ia salariul lunar. Va asigur ca nu am avut nici o zi de intarziere a platii, nici macar o ora", spune candidatul umanist, care promite ca va asigura si Primariei, daca va castiga scrutinul, o echipa la fel de serioasa si disciplinata. Tatiana Croitoru afirma chiar ca una dintre prioritatile sale va fi sa puna serviciile Primariei din Sectorul 5 in slujba oamenilor. „Functionarii publici trebuie sa se apropie de cetatean. Cei aroganti, cei smecheri, cei lenesi, cei obisnuiti cu spaga trebuie sa plece si vom aduce in locul lor oameni buni, dornici sa faca treaba, capabili sa respecte cetateanul", anunta Croitoru.

ALTERNATIVA. De altfel, candidatul umanist se vrea o alternativa la politicenii care s-au perindat pana acum la administrarea Sectorului 5, „o optiune decenta pentru oamenii decenti care vor sa scape de cei care i-au condus păna acum, care sunt fie compromisi, fie aventurieri politici, fie traseisti". „Sunt un om care a lucrat pentru oameni, am fost condusa, dar am si condus, am avut si piedici, dar mult mai multe realizari. Cred ca pot face mult pentru ca Sectorul 5 sa arate civilizat, modern si european. Am in vedere o corecta si judicioasa cheltuire a banului public, eficientizarea si disciplinarea unitatilor administrative subordonate Primariei si atragerea cetatenilor la deciziile de administrare a patrimoniului colectiv", declara Tatiana Croitoru. (Oana Stancu)

×
Subiecte în articol: politic