x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă; obiectivul Forţei Civice este guvernarea

Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă; obiectivul Forţei Civice este guvernarea

de Mediafax    |    29 Sep 2012   •   09:42
Ungureanu: Nu ne va fi uşor în alianţă; obiectivul Forţei Civice este guvernarea

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, ca partidului nu-i va fi usor in alianta cu PDL si PNTCD, el aratand ca obiectivul formatiunii este cela de a fi la guvernare dupa alegerile parlamentare si de a avea cel mai activ si coerent grup parlamentar.

"Nu ne va fi usor intr-o alianta. Asupra conducerii partidului, asupra conducerilor locale se aseaza o foarte grea responsabilitate. (...) Ce trebuie sa retinem, pentru ca inotam intr-un ocean involburat, e speranta si obiectivul nostru: speranta pe care o putem oferi cetatenilor si obiectivul nostru - acela de a fi la guvernare", a spus Ungureanu.

El le-a cerut delegatilor prezenti la Consiliul National, reunit la Parlament, sa fie moderati, intelepti, sa aiba o judecata limpede, clara si sa vada dincolo de obiectivul alegerilor parlamentare.

"Istoria partidului nostru nu incepe intr-o zi de august ca sa se incheie intr-o zi de decembrie. Acest partid trebuie sa traiasca atat cat traieste democratia in Romania. Si asa va fi!", a spus Ungureanu.

El a spus ca fiecare candidat din partea FC la parlamentare va depune in dosar si demisia in alb, astfel incat, in cazul in care nu respecta sau dispretuieste vointa electorilor si a partidului, "sa ne putem desparti de cel care ne-a folosit in loc sa fie folositor tarii".

"Stim foarte bine ca alianta este capabila de o guvernare buna, este capabila sa dea ministri si prim-ministri buni, sa dea un presedinte pentru Romania. Nu traim vremuri usoare, iar in vremuri grele apar oameni de nadejde. Cand soarele straluceste si cand curg rauri de lapte si miere, apar foarte multi. Eu sunt convins ca nimeni din aceasta sala nu face parte din aceasta categorie. Suntem o echipa stransa, unita si ca un partid ca al nostru nu-si trage seva din afaceri cu statul sau baroni locali necinstiti, ci din contributia noastra. Noi suntem curati, suntem un model pentru viitor", a mai sustinut Ungureanu.

×