x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UNPR şi PSD, alianţă electorală pentru susţinerea candidaţilor comuni pentru sectoarele 1, 2, 6 şi PMB

UNPR şi PSD, alianţă electorală pentru susţinerea candidaţilor comuni pentru sectoarele 1, 2, 6 şi PMB

18 Mar 2016   •   20:02
UNPR şi PSD, alianţă electorală pentru susţinerea candidaţilor comuni pentru sectoarele 1, 2, 6 şi PMB
Sursa foto: www.news-mehedinti.ro

Preşedintele interimar al UNPR, Neculai Onţanu, a avut o serie de consultări cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în urma discuţiilor purtate cei doi stabilind ca formaţiunile politice pe care le conduc să încheie o alianţă electorală privind susţinerea de candidaţi comuni pentru sectoarele 1, 2 şi 6, precum şi pentru Primăria Generală a Capitalei.

Potrivit unui comunicat UNPR transmis vineri AGERPRES, pentru sectoarele 1 şi 6 Uniunea şi social-democraţii vor susţine împreună candidaţii propuşi de PSD pentru funcţiile de primari şi pe cei propuşi de progresişti pentru cele de viceprimari.

În ceea ce priveşte sectorul 2 al Capitalei, s-a decis susţinerea în comun a reprezentantului UNPR, Neculai Onţanu, actualul primar.

''Pentru toate cele trei sectoare, UNPR şi PSD vor avea liste comune de candidaţi pentru funcţiile de consilieri. UNPR va susţine candidatul propus de PSD, Gabriela Firea, pentru funcţia de primar general al municipiului Bucureşti, urmând ca Uniunii să-i revină un post de viceprimar al Capitalei, cu susţinerea PSD. Pentru funcţiile de consilieri generali cele două partide au decis să candideze separat'', se mai arată în comunicatul citat.

Sursa: Agerpres

×