x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică USR a început referendumul intern pentru poziţionarea de centru-dreapta

USR a început referendumul intern pentru poziţionarea de centru-dreapta

01 Feb 2020   •   15:17
USR a început referendumul intern pentru poziţionarea de centru-dreapta

Uniunea Salvaţi România a început sâmbătă referendumul intern pentru poziţionarea centru-dreapta, anunţă vicepreşedintele USR, deputatul Claudiu Năsui.

"Asta înseamnă democraţia reală. Fiecare membru USR a primit pe mail un link unde poate vota dacă USR să îşi asume o poziţie doctrinară de centru-dreapta modern. De ce e important să votăm? Scopul USR nu poate fi să îi schimbăm pe unii cu alţii la putere. Scopul USR trebuie să fie reforma reală a sistemului. Prea mult timp succesiunea partidelor la guvernare a însemnat doar o rotaţie a cadrelor, în care nu s-a schimbat nimic. Pentru a rupe această rotaţie care durează de 30 de ani trebuie să facem reforme reale", a scris Năsui pe pagina sa de Facebook.

El spune că "centru-dreapta modern" înseamnă "asumarea unei viziuni coerente de societate".

"O viziune în care românul este pus efectiv în centru. În care fiecare dintre noi avem dreptul şi posibilitatea să ne alegem şcoala, spitalul sau clinica, indiferent de banii pe care îi avem în cont. (...) O viziune în care păstrăm o parte mai mare din munca noastră, mai ales cei cu salarii mici. O viziune în care suntem independenţi de politruci şi baroni locali şi în care suntem lăsaţi să întreprindem liniştiţi în România", susţine deputatul USR.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: usr referendum intern