x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!

Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!

28 Iun 2011   •   07:49
Vanghelie: Eu m-am născut preşedinte că aşa m-a făcut viaţa!

Fostul presedinte al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, marti, la prima sedinta a Biroului coordonator impus de CExN la conducerea filialei, ca s-a nascut presedinte pentru ca "asa l-a facut viata", el apreciind decizia CExN ca fiind una constructiva, scrie Mediafax.

"Eu m-am nascut presedinte ca asa m-a facut viata, sa stiti!", le-a spus Vanghelie jurnalistilor care doreau sa stie daca mai este sau nu presedinte la PSD Bucuresti.

Vanghelie a apreciat ca decizia CExN este una constructiva si a comparat-o cu modul de functionare a societatii romanesti.

"Nu cred ca daca toata conducerea partidului vine sa-si aduca aportul poate sa fie o sanctiune. Cred ca e un castig, nu? Ca vin cu tot bagajul lor de cunostinte si sunt sigur ca vom lua un scor mult mai mare la Bucuresti', a afirmat Vanghelie.

El a spus ca nu a inteles daca i s-a reprosat ceva in legatura cu activitatea filialei.

"Nu am inteles exact daca s-a reprosat ceva si nu inteleg de ce trebuie sa se reproseze pentru ca, pe fond, eu cred ca se vine cu un plus de valoare. Nu cred ca asta e problema', a mai spus Marian Vanghelie.

El a subliniat ca viata va demonstra daca are sau nu dreptate.

"Momentan nu stiu daca e chiar important ce cred eu, dar cred ca viata va demonstra daca am dreptate sau nu", a conshis Vanghelie.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca, "pentru perioada preelectorala", Organizatia PSD Bucuresti va fi condusa de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Cretu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Nastase, iar biroul va fi condus de el.

×