x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Vasile Blaga, desemnat şeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

Vasile Blaga, desemnat şeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

12 Aug 2014   •   11:00
Vasile Blaga, desemnat şeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, copreşedinte ACL, a fost desemnat şef al campaniei electorale a lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

Anunţul a fost făcut de Iohannis, la sediul PDL Bucureşti, unde conducerea operativă a ACL poartă discuţii privind strategia de campanie.

"Am avut astăzi prima şedinţă mare de pregătire a campaniei electorale. (...) Îmi face mare plăcere să anunţ public că l-am rugat pe domnul copreşedinte Blaga să fie şeful campaniei electorale şi domnul Blaga a acceptat. În continuare, va conduce echipa de campanie', a declarat preşedintele PNL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, la rândul său, că a acceptat cu plăcere propunerea de a conduce campania electorală a lui Iohannis.

"Eu vreau să-i mulţumesc domnului Iohannis pentru încredere. Am acceptat cu plăcere, nu este o sarcină uşoară, dar cred că am experienţa necesară pentru a coordona echipa de campanie. Şedinţa (a conducerii operative a ACL - n.r.) de abia a început.O să avem astfel de şedinţe, ele sunt de rutină, cum probabil sunt şi la adversarii noştri din campanie. De fiecare dată când vom avea ceva de comunicat, o să o facem şi o să o facem în Modrogan 1", a mai spus Blaga.

×