x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: Mi se părea imoral să candidez împotriva lui Adrian Năstase

Victor Ponta: Mi se părea imoral să candidez împotriva lui Adrian Năstase

16 Feb 2010   •   00:00

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat Victor Ponta spune că nu a existat nicio strategie a sa împreună cu preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, privind candidatura la şefia formaţiunii. Ponta susţine că nu şi-a anunţat mai devreme intrarea în cursă întrucât "nu i se părea moral" să concureze împotriva celui care l-a adus în politică.



"Eu nu mă gândeam că Adrian Năstase se va retrage. Nu a fost nicio strategie. De asta am reacţionat imediat în ideea că trebuie să existe o alternativă totdeauna. Să facem alegeri cu un singur candidat şi o singură echipă cred că nu dădea bine pentru PSD. Am aflat şi eu în sală de retragerea lui Adrian Năstase", a spus social-democratul, la sediul central al partidului, citat de Agerpres.

Victor Ponta a subliniat că a fost unul dintre cei care au apreciat gestul lui Adrian Năstase din 2005 de a nu candida împotriva lui Ion Iliescu la preşedinţia PSD.

Referindu-se la funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului, Ponta a spus că a primit din partea preşedintelui PSD, Mircea Geoană, o propunere în acest sens. "Propunerea de prim-vicepreşedinte am primit-o şi eu de la Mircea Geoană şi domnul Năstase, au fost mai mulţi", a precizat Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: politic