x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Videanu: Eu m-aş simţi mult mai confortabil cu Florin Georgescu prim-ministru

Videanu: Eu m-aş simţi mult mai confortabil cu Florin Georgescu prim-ministru

de Mediafax    |    07 Aug 2012   •   11:01
Videanu: Eu m-aş simţi mult mai confortabil cu Florin Georgescu prim-ministru

Presedintele interimar al organizatiei PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat, marti, ca el "s-ar simti mult mai confortabil cu Florin Georgescu prim-ministru" si a sustinut ca reprezentantii partidelor in Guvernul Ponta "nu au competenta necesara sa poata propune politici publice in Romania".

Videanu a facut aceste precizari intr-o conferinta de presa, dupa ce a aratat ca PDL cere Guvernului Ponta "sa produca de urgenta solutii economice pentru Romania", iar, daca nu este in stare de acest lucru, "ar fi mai bine pentru binele Romaniei sa-si depuna mandatul".

Videanu a fost intrebat pe cine ar vedea in locul lui Victor Ponta ca premier. "Eu m-as simti mult mai confortabil cu Florin Georgescu prim-ministru", a raspuns Videanu.

El a apreciat ca este mai putin importanta formula politica si foarte importanta actiunea guvernamentala, care inseamna seturile de politici economice care trebuie propuse pentru Romania.

Videanu a mai fost intrebat ce il opreste pe Florin Georgescu sa aplice masurile economice, de ce ar trebui sa fie prim-ministru si nu este suficienta calitatea de ministru al Finantelor.

"Lipsa de anvergura politica. Florin Georgescu in momentul de fata nu este un politician in guvernul Ponta, ci este un tehnocrat. Din punctul meu de vedere, Guvernul, inainte de toate, trebuie sa aiba o anvergura si o dimensiune politica, pentru ca cei care trebuie sa propuna seturi de politici publice sunt politicienii, partidele politice. Din pacate, reprezentantii partidelor politice in Guvernul Ponta, incepand cu primul ministru Ponta, nu au competenta necesara sa poata sa propuna politici publice in Romania", a mai spus Videanu.

×
Subiecte în articol: Adriean videanu