x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică VIDEO: Premierul Florin Cîțu candidează la președinția Partidului Național Liberal

VIDEO: Premierul Florin Cîțu candidează la președinția Partidului Național Liberal

30 Mai 2021   •   10:16
VIDEO: Premierul Florin Cîțu candidează la președinția Partidului Național Liberal
Sursa foto: Lucian Alecu

UPDATE:Florin Cîțu candidează la alegerile interne din Partidul Național Liberal, pentru funcția de președinte, potrivit anunțului făcut duminică de premier, cu o oră înainte de întâlnirea liberalilor, la Consiliul Național, unde se aprobă calendarul alegerilor.

Premierul Florin Cîțu a anunțat candidatura la șefia PNL fiind înconjurat de mai mulți lideri din partid, între care Emil Boc, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Raluca Turcan, Virgil Popescu, Alina Gorghiu și alții.

„Mulțumesc că sunteți astăzi aici, alături de mine, când fac acest anunț important pentru partid, pentru România și pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea”, a spus Florin Cîțu.


Știre inițială: Vicepreședintele PNL, prim-ministrul României, Florin Cîţu, va susține duminică, de la ora 10.00, o declaratie de presă, la sediul PNL, din Aleea Modrogan. De la ora 11.00 se întâlnesc liberalii pentru a aproba calendarul alegerilor interne.

 

×
Subiecte în articol: florin citu